Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dører

Bare fantasien setter grensen

Løvdals Trevare har mange muligheter når utformingen av døra skal velges. Her er det bare fantasien som setter grenser. Vi har mange profilstål liggende klare og skulle vi ikke ha akkurat ditt ønske lager vi bare et nytt profilstål. Vi kan kopiere gamle dører og på den måten oppgradere de når det gjelder isoleringsevnen.

Som underlag kan vi bruke arkitekttegninger, skisser, bilder eller den gamle døra. For å lage en virkelig delikat dør helt etter din smak har du muligheten til å velge glasstype og ruteinndeling etter eget ønske. Enten som kobla 1+1, 1+2 eller med et designet energiglass. Glass kommer i mange varianter.

Vi leverer også ALLE typer standarddører.

Mange valgmuligheter

Det er mange som ønsker å gjøre døren litt mer prangende. Da kan overlys være en idè. Dette gir i tillegg et fint lys inn i huset. Man kan en velge mellom fast overlys eller et til å åpne. Istedenfor å ha et helt glassfelt i overlyset kan det deles inn ved bruk av sprosser. Velg mellom utenpåliggende pyntesprosser, gjennomgående eller pålimte sprosser.

Det er flere som etter hvert ønsker seg en to-fløyet ytterdør. Dette er en type dør som gjør mye av seg. Da er det mange som velger å ha dobbelt slagramtre på gangfløyen, noe som gjør døråpningen som brukes i det daglige større. Når døra er stengt ser begge fløyene like ut. Det finnes mange flotte dører som er en-fløyet . Disse kan vi også lage etter kundens egne mål.

Spør oss om mulighetene

Dører kan ha mange forskjellige “fyllinger”. Eksempler på dette er: Friste speiler, rilla speiler, pyramidespeiler eller slette speiler. La hustypen få påvirke valg av dør. Alle våre dører kan lages som innadslående, men for innadslående dører gir vi ikke garanti mot lekkasje. Aller våre produkter følger kjøpsloven når det gjelder garantier og lignende.

Ta kontakt for å utforske mulighetene


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn